Deze visloze versie van de Polynesische ceviche met limoensap en kokosroom bevat alle smaak en nog veel meer voedingsstoffen. Lekker met glutenvrije kokostortillachips om erin te dippen.
1. Halveer de avocado’s en verwijder de pitten. Schep het vlees eruit maar laat daarbij rondom een randje van 1 centimeter in elke halve avocado zitten, zodat ze als kommetjes kunnen dienen. Knijp er wat limoensap over om te voorkomen dat ze verkleuren.
2. Snijd het avocadovruchtvlees dat je eruit geschept hebt in grove stukken. Doe de avocado samen met de mango, tomaten, rode ui, mais, kokosmelk, lente-uitjes, het limoensap, de koriander, jalapeño en sesamzaadjes in een schaal en schep door elkaar. Voeg zout toe naar smaak. Laat de ceviche 5 minuten rusten zodat de smaken kunnen ontwikkelen.
3. Verdeel de ceviche over de vier avocadokommetjes en dien op met kokos-tortillachips, als je wilt.
We hebben speciaal voor jou een heel weekmenu samengesteld van Eet jezelf stralend gezond. Deze vind je hier:
Voor 4 personen