Haal je favoriete chips maar uit de kast en geniet van deze drie heerlijke dipsausjes. Ook lekker met jouw favoriete crudité (rauwe groenten)
Witte bonendip
Maak puree van witte bonen uit blik met 150 gram kruidenroomkaas,citroensap, 1 teentje knoflook (optioneel), verse kruiden, zout en peper.
Chili-pindadip
Blend een halve pot pindakaas met sap van 2 limoenen, 2 el sojasaus, 1 tl honing, 1 tl chilipoeder en een snuf chilivlokken.
Artisjokkendip
Blend een potje artisjokharten, 1 teen knoflook, peterselie en 30 gram geraspte parmezaan. Bind met mayo en citroensap. Voeg zout en peper toe.
-150 g kruidenroomkaas
– citroensap
– knoflook
– verse kruiden
– blik witte bonen
– zout en peper
– 2 limoenen
– 2 el sojasaus
– 1 tl honing
– 1 tl chilipoeder
– chilivlokken
– pot artisjokkenharten
– peterselie
– 30 g geraspte parmezaan
– mayonaise