last minute spaghetti

last minute spaghetti

Je komt thuis na een dag hard werken, bent moe, hebt honger en ziet dat je koelkast en keukenkastjes nagenoeg leeg zijn. Als je zorgt dat je deze ingrediënten standaard in huis hebt, kan je altijd een lekker maaltje voor jezelf maken.

Bereiding



1. Kook de spaghetti in gezouten water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Bak een teentje knoflook, fijngesneden of geperst, in wat olijfolie licht goudbruin. Voeg dat wat je gevonden hebt in je keukenkastje eraan toe, zoals tomaat, ansjovis, kappertjes, citroenschil en chilivlokken. Laat het geheel koken en voeg er wat vocht uit de spaghetti pan aan toe.

3. Giet de pasta af. Roer hem door de saus en maak het geheel af met wat geraspte parmezaan (als je het hebt).

• blikje ansjovis
• kappertjes
• gedroogde chilivlokken
tomaten
• citroen
• spaghetti
• olijfolie
• knoflook


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine