Lamsnoisettes

Lamsnoisettes

Bereiding

Deze lamsnoisettes serveer je op een diner, maar eet je ook gerust op de bank op een doordeweekse dag. Ze zijn namelijk verbazingweekend snel klaar. Je serveert ze met gebakken erwten en sla. Smullen! 

1. Bestrooi de noisettes met zout en peper en bak ze 12–15 minuten in de olijfolie op middelhoog vuur; keer ze halverwege.

2. Verhit de boter op middelhoog vuur en fruit de uiringen in 5 minuten zacht. Voeg de erwten en sla toe en bak ze 3 minuten mee, tot de sla slinkt.

3. Voeg de bouillon toe, breng aan de kook, zet het vuur laag en laat in 10 minuten iets inkoken.

4. Voeg zout en peper toe, schep op 2 borden, leg het lamsvlees erop en serveer meteen.

2 personen

• 2 lamsnoisettes of lamslapjes à 180 g

• 1 el olijfolie

• 2 el boter

• 1 ui, in dunne ringen

• 300 g doperwten

• ½ kropje sla, in dunne reepjes

• 200 ml kippenbouillon


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine