Kruidnoten chocolade bark

Kruidnoten chocolade bark

Bereiding

1. Smelt de chocolade au-bain marie.

2. Roer de verkruimelde kruidnoten erdoor heen.

3. Giet het mengsel in een met bakpapier bedekte cakevorm waarvan de bodem losgeklikt kan worden. Zorg dat het mooi verspreid wordt.

4. Verdeel kruidnoten, strooigoed en granaatappelpitjes over de chocolade en zet het blik in de koelkast. Laat tenminste 4 uur koelen.

5. Haal de cakevorm los en maak de chocolade bark los van de bodem. Snijd in grove stukken en bewaar in de koelkast.

Dit is een recept van Max Havelaar. Lees hier alles over eerlijke chocolade

  • 150 gram donkere chocolade (72%)
  • 250 gram melkchocolade (tony’s chocolade letter)
  • Kruidnoten en strooigoed
  • Verkruimelde kruidnoten
  • Granaatappelpitjes

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek