Trek in een bijzondere hamburger? Maak dan eens deze vegetarische knoflook-champignonburgers. De smaak van de portobello’s gaat geweldig samen met de mosterd en licht bittere rucola.
1 Meng 2 geraspte tenen knoflook met 35 g zachte boter en 1 el gehakte peterselie.
2 Maak 2 portobello’s schoon en vul ze met de boter.
3 Wikkel ze in aluminiumfolie en bak ze 15 minuten in de oven op 200°C of leg ze op de barbecue – ze moeten zacht en gaar worden.
4 Neem ze uit de folie en schenk het vocht op 2 doorgesneden ciabatta’s.
5 Bestrijk ze met mosterd en serveer ze met de champignons, citroensap en rucola.
Meer hamburgerrecepten? Kijk hier
2 personen
– 2 geraspte tenen knoflook
– 1 el gehakte peterselie
– 35 g zachte boter
– 2 portobello’s
– 2 ciabatta’s
– rucola
– citroen