Knoflook-champignonburgers

Knoflook-champignonburgers

Trek in een bijzondere hamburger? Maak dan eens deze vegetarische knoflook-champignonburgers. De smaak van de portobello’s gaat geweldig samen met de mosterd en licht bittere rucola. 

Bereiding

1 Meng 2 geraspte tenen knoflook met 35 g zachte boter en 1 el gehakte peterselie.

2 Maak 2 portobello’s schoon en vul ze met de boter.

3 Wikkel ze in aluminiumfolie en bak ze 15 minuten in de oven op 200°C of leg ze op de barbecue – ze moeten zacht en gaar worden.

4 Neem ze uit de folie en schenk het vocht op 2 doorgesneden ciabatta’s.

5 Bestrijk ze met mosterd  en serveer ze met de champignons, citroensap en rucola.

Meer hamburgerrecepten? Kijk hier

 

2 personen

– 2 geraspte tenen knoflook

– 1 el gehakte peterselie

– 35 g zachte boter

– 2 portobello’s

– 2 ciabatta’s

rucola

– citroen


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine