Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Knijp 1 varkensworstje uit zijn vel boven een kom. Meng er een handvol broodkruim, 30 g grof gehakte pijnboompitten, 20 g grof gehakte gele rozijnen, 4 tl sinaasappelrasp, 4 tl rozemarijn, zout en peper door.
Vouw 4 dubbele kipfilets open en verdeel de vulling erover. Vouw dicht en zet vast met prikkers.
Bestrooi de gevulde filets met zout en peper en bak ze goudbruin in een koekenpan. Doe ze in een braadslee en bak ze 20 min. in de oven.
Snijd in plakjes en serveer met salade.
4 personen
• 1 varkensworstje
• handvol broodkruim
• 30 g grofgehakte pinboompitten
• 20 g grofgehakte gele rozijnen
• 4 tl sinaasappelschil
• 4 tl rozemarijn
• zout en peper
• 4 dubbele kipfilets