1 Blancheer de sugarsnaps 1 minuut in een pan kokend water. Giet af, spoel af met koud water en laat helemaal droog stomen. Snijd ze in fijne reepjes.
2 Meng voor de dressing het limoensap, beide soorten olie, de honing en een scheut water in een pot met deksel. Voeg een snuf zout en peper toe, draai het deksel erop en schud goed.
3 Schep de rest van de ingrediënten om met de sugarsnaps en dressing. Bestrooi met sesamzaad en tuinkers en serveer.
Per portie 78 kcal, 4,1 g vet (0,7 g verzadigd), 2,5 g eiwit, 8,3 g koolh., 7,6 g suiker
voor 4 personen
• 200 g sugarsnaps
• 1 kleine, knapperige handappel, klokhuis verwijderd, in fijne reepjes
• 8 radijsjes, in dunne plakjes
• handje koriander, grof gehakt
• handje bieslook, fijn geknipt
• 1 el zwart sesamzaad
• 1 bakje tuinkers, geknipt
Dressing
• 2 el limoensap
• 2 tl sesamolie
• 2 tl arachideolie
• 1 tl honing