Clubsandwich

Clubsandwich

Welcome to the club! Je eigen dresscode, geen lange rijen en je bepaalt zelf wie er binnenkomt om aan te schuiven. Is dat even lekker. Gril totdat alles in sync is en voordat je het weet heb je iedereen in extase.

Bereiding

  1. Bestrooi de kippendijen royaal met zout en peper en gril ze op The Bastard tot een kerntemperatuur van 72 °C. Gril ook de sneden brood en de plakken ham, tomaat en spek.
  2. Snijd de little gem in reepjes en de eieren en gegrilde kippendijen in plakjes.
  3. Besmeer 4 sneden brood met citroenmayonaise en verdeel daarover de sla en vervolgens de ham.
  4. Besmeer weer 4 sneetjes met mayo en leg die met de besmeerde kant op de ham. Besmeer de bovenkant weer met mayo en verdeel daarover het ei, spek en de kip.
  5. Besmeer, jawel, óók de laatste sneden brood met mayo en dek daarmee – met de besmeerde kant naar beneden – de sandwiches af. Serveer met de chips. Veel chips.

 

4 personen | 20 minuten 200 °C

• 4 kippendijen
• zout en versgemalen zwarte peper
• 12 flinke sneden witbrood
• 8 plakken gekookte ham
• 2 vleestomaten, in plakken
• 16 plakken ontbijtspek
• 1 kropje little gem
• 4 gekookte eieren
• 200 g citroenmayonaise
• 1 zak naturelchips

Benodigdheden
• gietijzeren grillrooster
• kernthermometer


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine