Gnocchi met mascarponesaus

Gnocchi met mascarponesaus

Dit Italiaanse gerecht met gnocchi, mascarpone en mozzarella maak je in een paar minuutjes. Daarna schuif je het in de oven en laat je het 25 minuten bakken. Echt comfort food!

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Mix de mascarpone met de passata, geraspte parmezaan en geperste knoflookteen.

2. Schep de saus door 500 gram gekookte gnocchi. Schep dit in een ovenschaal en bedek het mengsel met de mozarella. Bak de gnocchi 25 minuten in de oven op 200 ºC.

  • 100 g mascarpone
  • 240 ml passata
  • 4 el geraspte parmezaan
  • 1 geperste knoflookteen
  • 500 g gekookte gnocchi
  • 125 g mozzarella, in stukken gescheurd

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine