Gnocchi met aspergesaus

Gnocchi met aspergesaus

Gnocchi is ultiem comfortfood. In dit recept combineer je de pasta/aardappelballetjes met luxe asperges, room en kaas. Een heerlijk smaakvol gerecht! Serveer met een groene salade.

Bereiding

1. Breng in een diepe pan de bouillon aan de kook. Voeg de stukjes asperges toe en laat 5 minuten koken. Voeg de toppen toe en kook nog eens 5 minuten of tot ze zacht zijn. De bouillon moet voor 2/3 zijn ingekookt.

2. Voeg de room, kaas en flink wat zout en peper toe.

3. Kook de gnocchi in gezouten water tot ze komen bovendrijven. Giet af en roer door de saus. Geef er een groene salade bij.

2 personen

  • 200ml kippenbouillon
  • 350g asperges, toppen 5cm lang, stelen in stukjes
  • 50ml kookroom
  • 50g geraspte parmezaan
  • 500g gnocchi

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine