Gemarineerde varkens-karbonades

Gemarineerde varkens-karbonades

Wat een heerlijk makkelijk recept is dit. Het bewijst maar weer eens dan simpel super-superlekker kan zijn. De smaak zit hem in marinade: tomaat, Provençaalse kruiden, knoflook en peper en zout. Als je daar liefde en aandacht aan geeft, dan kan het smullen een uurtje later beginnen!

Bereiding

1. Marineer de karbonades 30 minuten in de tomatenpuree, de Provençaalse kruiden, het knoflookpoeder, de olijfolie, zout en peper.

2. Verdeel de karbonades en de trossen kerstomaatjes op een rooster en gril ze 25 minuten onder regelmatig keren.
 

Voor 4 personen. Voorbereiding 10 minuten (plus 30 minuten marineren), bereiding 25 minuten.

  • 4 schouderkarbonades
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 eetlepel Provençaalse kruiden
  • 4 trossen kerstomaatjes
  • 2 theelepels grof knoflookpoeder
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper


 

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Stem op jouw favoriet