Gegrilde lente-uitjes met asperges

Gegrilde lente-uitjes met asperges

Een makkelijker gerecht met lente-ui en asperges bestaat bijna niet! Serveer bij een stukje zalm of vleesgerecht.

Bereiding

1. Schep de lente-uitjes en asperges om met de olie. Meng de mosterd en het citroensap op een bord.

2. Verhit een grillpan op hoog vuur en gril de asperges en lente-uitjes 2-3 minuten per kant. Wentel ze door het mosterdmengsel.

3. Bestrooi met basilicum en zout en peper en serveer.

bijgerecht voor 4 personen

  • 100 g lente-uitjes
  • 300 g groene asperges
  • 1 el olijfolie
  • 1 el grove mosterd
  •  sap van ½ citroen
  • handvol gehakt basilicum

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine