Gegrilde hamburger met kaas en biet

Gegrilde hamburger met kaas en biet

De handige bijna-klaarproducten van Jamie en Jumbo helpen je om snel een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Deze gegrilde burger met kaas en biet is zo klaar!

Bereiding



1 Bestrooi de ‘Wicked’ Kaasburgers met zout en peper. Zet een koekenpan op middelhoog vuur, verhit een scheut olie en bak de burgers in een paar minuten gaar – draai af en toe om.
 
2 Doe de plakjes rode biet samen met de gehakte kruiden en een flinke scheut olie in een kom en schep om. Houd zolang apart.
 
3 Neem de burgers uit de pan, leg ze op een bord en dek losjes af met alufolie. Houd zolang apart.
 
4 Laat een grillpan heet worden, leg de broodjes met de gesneden kant naar onder in de pan en gril ze tot ze een mooi schroeipatroon hebben.
 
5 Smeer op de onderste helften van de broodjes wat mosterd of ketchup als je dat lekker vindt, verdeel de slablaadjes en het kruiden-bietenmengsel erover en leg er een burger op, gevolgd door het brooddeksel.
 
Tip Steek een prikker door de burger, zodat je hem makkelijker kunt serveren en alles op zijn plek blijft zitten. Eet smakelijk! 




Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver.

2 personen



• 1 Jumbo Jamie Oliver ‘Wicked’ Hollandse Kaasburger (per 2 stuks verpakt, à 250 g)

• olijfolie

• 150 g gekookte rode biet, in plakjes

• handvol peterselie, dille of bieslook, gehakt

• 2 hamburgerbroodjes, opengesneden

• mosterd en ketchup (optioneel)

• 2 handenvol slablaadjes





Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver. 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine