Gebakken tofu met spinazie-masala

Gebakken tofu met spinazie-masala

Begin de week goed met deze spicy massala. Een lekker vegan recept wat ook nog eens echt supersimpel is. Alles kan in een pan en binnen een half uurtje heb je een heerlijke kruidige en geurende curry. Kleine pre: je hebt ook nog eens nauwelijks afwas. Ik zeg: win-win!

Bereiding

1. Verhit de olie in de stoofpan en fruit de bosui en gember 5 minuten.

2. Voeg de tofu en garam masala toe en bak ze 5 minuten mee.

3. Schenk de sojasaus erbij en laat alles 5 minuten stoven.

4. Zet het vuur uit en voeg de spinazie toe.

5. Laat alles afgedekt 5 minuten rusten.

6. Roer door en garneer met de gehakte cashewnoten.

Voor 4 personen, voorbereiding 10 minuten, rusten 5 minuten, bereiding 15 minuten.

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 bosuitje, fijngesneden
  • 20 g verse gember, geschild en fijngehakt
  • 500 g naturel tofu, in blokjes
  • 2 eetlepels garam masala
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 150 g verse spinazie
  • 50 g cashewnoten, grof gehakt, als garnering
  • stoofpan Ø 30 cm

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Alle vega(n) recepten