Fusilli met tomaat-basilicumsaus

Fusilli met tomaat-basilicumsaus

Met de bijna-klaarproducten van Jumbo en Jamie Oliver kun je heel makkelijk en lekker en gezonder eten. Wil je net iets meer uitpakken? Combineer ze dan met andere verse ingrediënten. Deze pasta is geheid een succes.

Bereiding

1. Zet een pan op laag tot middelhoog vuur, voeg de Jumbo Jamie Oliver Tomato & Basil pastasaus toe en breng aan de kook. Voeg de tomaat, kappertjes en olijven toe en roer ze door de saus. Breng op smaak en houd hem zolang warm op heel laag vuur.

2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Laat de pasta uitlekken en voeg hem toe aan de saus, samen met wat van het kooknat voor een lekker smeuïg resultaat. Schep alles goed door elkaar. Bestrooi het gerecht met geschaafde parmezaan, basilicumblaadjes en de  reepjes chilipeper en serveer meteen.

6 personen

  • 1 pot Jamie Oliver Tomato Basil Pasta Sauce (à 400 g)
  • 500 g tomaten, in blokjes (à 1 cm)
  • kappertjes
  • zwarte olijven (ontpit)
  • 600 g fusilli (pasta)
  • parmezaan, voor erbij
  • basilicumblaadjes, voor erbij
  • 1 chilipeper, in fijne reepjes, voor erbij

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine