Serveer een paar spannende cocktails met je favoriete sterke drank, zoals whiskey.
Vul een mengbeker met 50 ml Woodford Reserve-bourbon, 25 ml Martini Rosso, 3 scheutjes angosturabitter en een handvol ijsblokjes. Roer ze langzaam door elkaar, zeef het drankje boven een gekoeld martiniglas en garneer het met een reepje sinaasappelschil.
Roer in een beker 2 tl cranberrysaus en 25 ml bloedsinaasappelsap door elkaar, tot de saus is opgelost. Voeg 25 ml Dewar’s blended scotch whisky en eventueel wat suiker toe. Schenk het mengsel in een shaker, schud er goed mee en zeef het boven een martiniglas.
Roer 35 ml Woodford Reserve, 10 ml granaatappelmelasse (of -siroop), 10 ml simpele siroop (zie hieronder), 2 scheutjes angosturabitter en 10 ml granaatappelsap door elkaar en zeef het drankje boven een glas met ijsblokjes. Garneer met een stukje granaatappel.
Breng 200 g suiker en 200 ml water aan de kook in. Laat het 7–8 minuten bubbelen, tot de suiker is opgelost
en de vloeistof helder is. Laat afkoelen.