Citroen pickle

Citroen pickle

Bereiding

Snijd 4 citroenen in blokjes van 1 cm, verwijder de pitten. Pers de andere citroenen. Verhit olie en bak gember, chilipepers, asafoetida en het mosterdzaad 1 minuut. Voeg citroenblokjes, sap en suiker toe. Voeg een scheutje water toe en laat 10–15 minuten zacht koken tot je een zacht, glanzend, dik mengsel hebt. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer met curry.

Voor ca. 400 g
• 8 citroenen
• 1 el plantaardige olie
• stukje gember, fijngeraspt
• 2 groene chilipepers, dun gesneden
• 1 tl asafoetida
• 2 el suiker
• 2 tl mosterdzaad


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine