broodjes biefstuk uit Portugal

broodjes biefstuk uit Portugal

Bereiding

1 Doe de biefstukjes in een kom met de wijn en knoflook, en marineer ze enkele uren. Neem eruit (bewaar de wijn) en dep droog. Bestrooi met zout en peper en besprenkel met olie.

2 Bak de biefstukjes op hoog vuur 3 minuten per kant medium tot rosé. Neem uit de pan. Doe wat wijn in de pan en laat inkoken. Snijd de broodjes door, bedruppel ze met ingekookte wijn. 

3 Snijd de biefstukjes en leg op de broodjes. Verdeel daarna de prei erover met nog wat wijn.

• 350 g lendenbiefstuk
• 150 ml rode wijn
• 2 tenen knoflook, geperst
• olijfolie
• 2 witte broodjes
• ½ portie gesmoorde prei


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek