We doen het dit jaar helemaal anders: we kiezen voor één thema, en wel ITALIAANS. Want welke keuken is er nou het hele jaar door meer tot in de puntjes verzorgd en megalekker? Precies, de Italianen weten van elk moment iets bijzonders te maken. Van gevulde courgettebloemen tot risotto met kastanjes, en van rollade op zijn Italiaans tot tiramisu – het beloofd een zalig kerstfeest te worden!
6x Italiaans voorgerecht (anti pasti)
– Oerbietcarpaccio
– Mini pizza’s van courgette
– Gevulde courgettebloemen
– Pompoensoep met yoghurt
– Gazpacho
– Gebakken groene mini paprika’s
4x Italiaans tussengerecht (primi)
– Spaghetti met aglio, olio en pepertjes
– Linguine met vongole
– Lasagne met snijbiet en aubergine
– Risotto met kastanjes
6x Italiaans hoofdgerecht (secundi)
– Involtini van rundvlees
– Ossobuco
– Rollade op zijn Italiaans
– Zeebaars met citroen en laurier
– Geroosterde tonijn met kruidenkorst
– Pollo alla cacciatora
3x Italiaans bijgerecht (contorni)
– Tomatensalade met basilicum
– Focaccia met knoflook
– Aubergines met saffraanroom
3x Italiaans nagerecht (dolci)
– Tiramisu
– Pistachecake met oranjebloesemroom
– Winterbombe met chocolade en kersen