We mogen ook deze week weer een gratis weekmenu weggeven, dit keer met 7 heerlijke recepten uit Verrukkelijk vegan bakken.
De taarten, koekjes, muffins en repen in Verrukkelijk vegan bakken maken instant blij. Tussen deze heerlijke creaties vind je plantaardige variaties op schwarzwalder-kirschtaart, blauwebessenmuffins en granaatappel-yoghurtcake. Als je uit wilt pakken zijn er showstoppers zoals baklava-custardtaart of een epische Snickers-taart. Ook zijn er genoeg opties voor wie gluten, geraffineerde suiker of noten vermijdt, zodat iedereen kan meegenieten! De prachtige kleurrijke fotografie in het kookboek is afkomstig van de auteur zelf, Anthea Cheng, die naast receptontwikkelaar ook foodfotograaf is.
Het weekmenu, dat we speciaal voor jullie samenstelden, geeft je zeven recepten die je weerstand verhogen. Je kan het hele menu hier downloaden. Sla het op op je computer of print het uit en hang het in je keuken.
Wil je het weekmenu per recept bekijken? Dat kan ook!
Het weekmenu bestaat uit:
- Maandag: Home-made-granola met dadels
- Dinsdag: Banaan-passievruchtbrood
- Woensdag: Speltzandkoekjes
- Donderdag: Yoghurt-granola-ijsolly’s
- Vrijdag: Appel-bessen-havermouttaart
- Zaterdag: Koekjes met framboos en witte chocolade
- Zondag: Vegan Chocoladetaart met chocoladeganache
Het boek Verrukkelijk vegan bakken kun je hier bestellen.