Ook deze week mogen we weer een gratis weekmenu weggeven. Dit keer met 7 vegetarische recepten uit The green kitchen travels. Via hun populaire foodblog ‘Green Kitchen Stories’ inspireren David Frenkielen Luise Vindahl al jarenlang een enorme groep mensen met hun prachtig gefotografeerde vegetarische recepten. De Zweedse David en de Deense Luise ontmoetten elkaar in Italië. Dat ze zich het meest thuis voelen als ze juist níét thuis zijn, wordt wel duidelijk als ze besluiten een wereldreis te maken wanneer hun dochtertje Elsa nog maar 7 maanden oud is. De vegetarische recepten in ‘The Green Kitchen Travels‘ zijn geïnspireerd op de smaken en gerechten die ze op hun vele reizen zijn tegengekomen. Laat je inspireren door hun reizen en begin de dag met wafels van pompoen en amandel uit San Francisco, zet tussen de middag je tanden in een Thaise noedelloze pad thai en geniet ‘s avonds van een linzensoep uit Sri Lanka. Met makkelijk verkrijgbare ingrediënten en heldere instructies zijn deze vegetarische recepten een gegarandeerd succes!
Het weekmenu dat we speciaal voor jullie samenstelden kan je hier downloaden. Sla het op op je computer of print het uit en hang het in je keuken en ga aan de slag!
Wil je het weekmenu per recept bekijken? Dat kan ook!
Het weekmenu bestaat uit:
- Maandag: Bietjestoren op z’n kop
- Dinsdag: Spiesjes met tempeh & papaja
- Woensdag: Salade met quinoa, amandel & munt
- Donderdag: Auberginerolletjes
- Vrijdag: Taco’s met linzen & aardbeien
- Zaterdag: Boekweitflensjes met passievruchten-mangosiroop
- Zondag: Koude rijstepap met citrussiroop
Benieuwd naar de rest van het boek? Klik hier om een exemplaar van The green kitchen travels te bestellen.