Deze kaasstengels zijn altijd lekker: als tussendoortje, voor bij de borrel en voor bij een salade. Lekker makkelijk om zelf te maken, of leuk om samen met je kids te bakken.
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed twee bakplaten met bakpapier en zet ze apart. Wrijf de boter en bloem door elkaar tot je kruimels hebt.
2. Voeg 60 g parmezaan en het mosterd- en paprikapoeder toe en roer er 2 eetlepels koud water door tot het mengsel bindt. Rol het uit op een bestoven werkblad.
3. Vorm rechthoeken van 1 cm dik. Snijd ze in 1 cm brede repen en leg die op de bakplaten. Bestrooi ze met de overige kaas en nog wat paprikapoeder en bak ze in 15-20 minuten goudbruin.
16 stengels
• 150 g boter, in blokjes
• 225 g bloem
• 75 g parmezaan, geraspt
• ½ tl mosterdpoeder
• ½ tl paprikapoeder, plus extra