Eieren met chilizout

Eieren met chilizout

English breakfast Jamie style! De smaak van de zachte eitjes wordt nog lekkerder door het chilizout en de worstjes en het geroosterde brood maken er een compleet ontbijt van. 

Bereiding



1. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook.

2. Wikkel de worstjes ondertussen in de pancetta en gril ze 8–10 minuten onder een hete grill; keer ze om de paar minuten tot ze door en door gaar en mooi goudbruin zijn.

3. Doe ondertussen de chilivlokken met enkele snufjes zout in een kom. Stamp met een vijzel tot een fijn poeder.

4. Doe de eieren voorzichtig in het kokende water en kook ze nu maximaal 5 minuten, de dooier moet vloeibaar blijven.

5. Serveer elk ei met daarbij 2 worstjes, een flinke snuf chilizout en eventueel repen geroosterd brood.

4 personen

• 8 kleine chipolataworstjes

• 8 plakjes pancetta

• ½ tl chilivlokken

• 4 eieren


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine