Regenboog ijsjes met fruit

Regenboog ijsjes met fruit

Deze ijsjes volgens recept van Rens Kroes zien er niet alleen vrolijk uit, ze zijn ook nog eens hartstikke gezond. In het chiazaad zit omega-3 en dankzij het fruit zitten ze vol vitamine C.

Bereiding

1 Mix de aardbeien in een blender. Lepel er een halve eetlepel chiazaad door en schenk de ijshouders voor een derde vol met de aardbeienpuree. Laat dit 4 uur invriezen.

2 Mix de bananen met de amandelmelk, roer er een halve eetlepel chiazaad door en schenk het mengsel boven op de aardbeien. Laat ook dit 4 uur invriezen.

3 Zodra je bij de laatste laag bent, de mango, moet je de ijsjes eerst even 15 minuten laten ontdooien, anders krijg je de stokjes er niet in. Blend de mango en voeg het laatste chiazaad toe. Giet de mangopuree boven op de banaan en laat 4 uur invriezen. Klaar!

Dit recept komt uit het boek ‘Powerfood’ van Rens Kroes (€19,99, Uitgeverij Spectrum).
Meer informatie over Rens Kroes? Ga naar haar website, of volg haar op InstagramFacebook en YouTube.
[Credits: tekst en recepten Rens Kroes, fotografie Cameron Studio].

Voor 4 ijsjes:

 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine