Wraps met gehakt uit de oven

Wraps met gehakt uit de oven

Vaak kiezen we voor simpel en snel als het een doordeweekse dag is, net als 99% van de rest van werkend Nederland. Maar makkelijk en binnen 30 minuten op tafel hoeft niet in te leveren op smaak. Neem bijvoorbeeld deze wraps met gehakt uit de oven, een van onze favorieten. Even snijden, aanbakken, wrapjes vullen en hupsakee in de oven.

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Snipper de ui en snijd de paprika, rode peper en knoflook in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui met de knoflook, paprika en rode peper.

3. Voeg na 2-3 minuten het gehakt toe en bak het rul. Daarna kan de helft van de tomatenblokjes erdoor, plus basilicum en een snuf zout en peper. Laat dit 5 minuten pruttelen en zet dan het vuur uit.

4. Verdeel nog eens 200 gram tomatenblokjes over de bodem van de ovenschaal. Schep een paar lepels van de gehaktvulling op een wrap en rol de wrap op. Leg de opgerolde wraps in de ovenschaal naast elkaar. Verdeel de rest van de tomatenblokjes over de bovenkant. Als laatste strooi je de geraspte kaas erover. Bak de wraps 10-15 minuten in de oven.

Meer recepten met wraps? Kijk ook eens hier.

Voor 8 wraps / 3-4 personen. Bereidingstijd: 20 min. + 10-15 min in de oven

  • 8 wraps
  • 200 gr gehakt
  • 800 gr tomatenblokjes
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tl basilicum
  • 50 gr geraspte kaas
  • snufje zout en peper

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek