​Tosti met rode biet & mozzarella

​Tosti met rode biet & mozzarella

Tosti’s, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Naast ham en kaas kun je eindeloos variëren met het beleg, en in dit recept kiezen we voor rode bietjes met romige mozzarella. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar man-o-man, wat is deze variant lekker.

Bereiding

1. Bestrijk beide sneetjes meergranenbrood met de groene pesto.

2. Leg de rode bieten op een snee meergranenbrood.

3. Verdeel de mozzarella over de bieten en bestrooi met pistachenoten.

4. Top af met de andere snee meergranenbrood en gril de tosti 5 minuten tot de mozzarella gesmolten is.

Serveren: snijd de tosti diagonaal doormidden en smullen maar!

Dit recept komt uit het boek ‘Het ultieme tostiboek’ van Jasper Kool (€25,- uitgeverij Carrera).

Voor 1 tosti:

  • 2 sneetjes meergranenbrood
  • 1 el groene pesto
  • 3 plakken rode biet, gekookt, uitgelekt
  • 40 g mozzarella, in stukjes, uitgelekt
  • 1 el pistachenoten, gehakt

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine