Kerst voorgerechten

Voorgerechten

Wat gaan we dit jaar serveren met de feestdagen? Food and Friends selecteerde de lekkerste voorgerechten voor je.

Spiced pompoensoep
Heb je de BBQ toevallig al aan voor het hoofdgerecht? Grill je pompoen dan even mee. Het kan uiteraard ook in de oven maar op de BBQ krijgt hij wel een hele bijzondere smaak.

Chef Toub maakte in zijn boek Vega Arabisch deze briocheplaat met vijgen en hangop. Hoe leuk om in zijn geheel op tafel te zetten en iedereen een stukje te laten proeven?

Italian pork belly carpaccio van Jord Althuizen: phoh, deze foto van een magnifieke Italian pork belly carpaccio laat ons even het water in de mond lopen hoor. Niet normaal! Het komt uit het boek Black Smoke 2 en mag met recht een spektakel genoemd worden. Zet je BBQ maar aan, neem je tijd en ga volop genieten. Maar hè, met dit recept voor Italian pork belly carpaccio komt dat wel goed, 100% beloofd.


Alle kerstrecepten