Stem nu op jouw favoriete kookboek

Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!

Leuk dat je wilt stemmen op "Wokbijbel".

Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.

Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Email
Voornaam
Achternaam
Ja, ik meld me aan voor de gratis Food and Friends nieuwsbrief bomvol culinaire inspiratie.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Mangiamo!
Sarah Puozzo
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Simply Jamie
Jamie Oliver
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
Comfort
Yotam Ottolenghi
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
Asparagus
Eric Swaghoven
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Supersimpel
Pascale
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Book of Bacon
Jord Althuizen
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Vega India
Paulami Joshi
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Wokbijbel
Noni Kooiman
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Toespijs
Judith Cyrus
Brutto
Russell Norman
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers
50x koekjes
Laura Kieft
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
Briljante bonen
Bloeme Burema
Master the originals
Jeroen van Oijen
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi
Veganissima
Luna Trapani
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk