Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!
Leuk dat je wilt stemmen op "
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij".
Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.
Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
Simply Jamie
Jamie Oliver
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
Briljante bonen
Bloeme Burema
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Master the originals
Jeroen van Oijen
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Book of Bacon
Jord Althuizen