Stem nu op jouw favoriete kookboek

Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!

Leuk dat je wilt stemmen op "Op! Vega".

Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.

Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Email
Voornaam
Achternaam
Ja, ik meld me aan voor de gratis Food and Friends nieuwsbrief bomvol culinaire inspiratie.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Brutto
Russell Norman
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Master the originals
Jeroen van Oijen
Briljante bonen
Bloeme Burema
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
50x koekjes
Laura Kieft
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi
Vega India
Paulami Joshi
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Veggilaine
Ghislaine Voogd
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
Supersimpel
Pascale
Simply Jamie
Jamie Oliver
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
Toespijs
Judith Cyrus
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
Comfort
Yotam Ottolenghi
Asparagus
Eric Swaghoven
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Veganissima
Luna Trapani
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
Book of Bacon
Jord Althuizen
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Mangiamo!
Sarah Puozzo
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers
Wokbijbel
Noni Kooiman