Stem nu op jouw favoriete kookboek

Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!

Leuk dat je wilt stemmen op "Master the originals".

Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.

Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Email
Voornaam
Achternaam
Ja, ik meld me aan voor de gratis Food and Friends nieuwsbrief bomvol culinaire inspiratie.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
50x koekjes
Laura Kieft
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
Comfort
Yotam Ottolenghi
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Master the originals
Jeroen van Oijen
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Simply Jamie
Jamie Oliver
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
Toespijs
Judith Cyrus
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Asparagus
Eric Swaghoven
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
Supersimpel
Pascale
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk
Veganissima
Luna Trapani
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Wokbijbel
Noni Kooiman
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Book of Bacon
Jord Althuizen
Brutto
Russell Norman
Briljante bonen
Bloeme Burema
Mangiamo!
Sarah Puozzo
Vega India
Paulami Joshi
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti