Stem nu op jouw favoriete kookboek

Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!

Leuk dat je wilt stemmen op "Inmaak- en fermenteerbijbel".

Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.

Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Email
Voornaam
Achternaam
Ja, ik meld me aan voor de gratis Food and Friends nieuwsbrief bomvol culinaire inspiratie.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Briljante bonen
Bloeme Burema
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti
Master the originals
Jeroen van Oijen
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk
Toespijs
Judith Cyrus
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
Simply Jamie
Jamie Oliver
50x koekjes
Laura Kieft
Wokbijbel
Noni Kooiman
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
Supersimpel
Pascale
Brutto
Russell Norman
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Comfort
Yotam Ottolenghi
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
Vega India
Paulami Joshi
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
Asparagus
Eric Swaghoven
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Book of Bacon
Jord Althuizen
Veganissima
Luna Trapani
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
Mangiamo!
Sarah Puozzo
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark