Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!
Leuk dat je wilt stemmen op "
Ijs & Co 2.0".
Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.
Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
Book of Bacon
Jord Althuizen
Briljante bonen
Bloeme Burema
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Simply Jamie
Jamie Oliver
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers
Master the originals
Jeroen van Oijen
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi