Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!
Leuk dat je wilt stemmen op "
Every Day Vegan in 30 minuten".
Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.
Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
Simply Jamie
Jamie Oliver
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers
Master the originals
Jeroen van Oijen
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Briljante bonen
Bloeme Burema
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
Book of Bacon
Jord Althuizen
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara