Stem nu op jouw favoriete kookboek

Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!

Leuk dat je wilt stemmen op "Eten in Italië – Recepten uit Rome".

Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.

Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Email
Voornaam
Achternaam
Ja, ik meld me aan voor de gratis Food and Friends nieuwsbrief bomvol culinaire inspiratie.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Toespijs
Judith Cyrus
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Brutto
Russell Norman
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Simply Jamie
Jamie Oliver
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
Supersimpel
Pascale
Veganissima
Luna Trapani
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
Asparagus
Eric Swaghoven
Vega India
Paulami Joshi
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers
Mangiamo!
Sarah Puozzo
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Comfort
Yotam Ottolenghi
Wokbijbel
Noni Kooiman
Master the originals
Jeroen van Oijen
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Briljante bonen
Bloeme Burema
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
50x koekjes
Laura Kieft
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Book of Bacon
Jord Althuizen
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi