Stem nu op jouw favoriete kookboek

Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!

Leuk dat je wilt stemmen op "De bijbel van de Spaanse keuken".

Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.

Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Email
Voornaam
Achternaam
Ja, ik meld me aan voor de gratis Food and Friends nieuwsbrief bomvol culinaire inspiratie.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
Asparagus
Eric Swaghoven
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
Book of Bacon
Jord Althuizen
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
Simply Jamie
Jamie Oliver
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti
Briljante bonen
Bloeme Burema
Vega India
Paulami Joshi
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Brutto
Russell Norman
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Toespijs
Judith Cyrus
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
Wokbijbel
Noni Kooiman
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi
Veganissima
Luna Trapani
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Master the originals
Jeroen van Oijen
50x koekjes
Laura Kieft
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
Comfort
Yotam Ottolenghi
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Supersimpel
Pascale
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Mangiamo!
Sarah Puozzo
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers