Stem nu op jouw favoriete kookboek

Stem op je favoriete kookboek en ontvang het gratis Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten direct in je mailbox. Ook maak je kans op een te gek kookboekenpakket t.w.v. €150,-. Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur. Veel kookplezier!

Leuk dat je wilt stemmen op "Brutto".

Om je stem te bevestigen, vul je hieronder je emailadres en je naam in. Je ontvangt dan van ons een mail ter bevestiging met daarin het Food and Friends Gouden Kookboek e-magazine bomvol recepten uit de 56 deelnemende kookboeken! Ook maak je kans op een kookboekenpakket*.

Stemmen kan tot dinsdag 5 november a.s. 12.00 uur.
Email
Voornaam
Achternaam
Ja, ik meld me aan voor de gratis Food and Friends nieuwsbrief bomvol culinaire inspiratie.
Met deelname aan deze actie geef ik toestemming mij eenmalig te mailen over de uitslag van deze verkiezing en ga ik akkoord met het stemreglement. *Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
Vis van de BBQ
Bart van Olphen
Repeat
Antoinette Hertsenberg en Eva Koffeman
Comfort
Yotam Ottolenghi
Solo: recepten en tips voor als je het rijk alleen hebt
Emma de Thouars
De bijbel van de Koreaanse keuken
Sang-Ah Yoo & Myung-Ki Min
Supersimpel
Pascale
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
50x koekjes
Laura Kieft
Asparagus
Eric Swaghoven
De bijbel van de Spaanse keuken
Raquel Palla Lorden
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Kleur op Tafel
Karolien Olaerts
Vega India
Paulami Joshi
Italopop: Swingend Italiaans
Vanja van der Leeden
Boergondisch
Eva Posthuma de Boer
Mangiamo!
Sarah Puozzo
Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst
Vlam in de plant
Maartje Borst & Lisette Kreischer
Ontbijtbijbel
Chickslovefood
Het grandioze groenteboek
Alice Hart
Veganissima
Luna Trapani
Ik kan koken
Nina Davidson Hifumiyo
Madame Jeanette: Simpele Surinaamse groenterecepten met pit
Raghenie Bhawanie
Pien laat haar eten zien vol. 2
Pien Wekking
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok (reg editie)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Comfort & Joy
Ravinder Bhogal
Hokkai – De smaak van Japan in Ijmujiden (coll. Item)
Joris Vermeer, Marinus Noordenbos, Kuniyoshi Ohtawara
Ijs & Co 2.0
Aniek Keijsers
Patisserie Coucou: De vegan bakkerij
Enzo Pérès-Labourdette
Master the originals
Jeroen van Oijen
Easy: Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle
Yvette van Boven
FITFOOD GIDS
Patrick & Babette Janssen
Every Day Vegan in 30 minuten
Lenna Omrani
Brutto
Russell Norman
De mosterd van Meus
Jeroen Meus
Toespijs
Judith Cyrus
Toscanini: Pasta
Maud Moody & Leonardo Pacenti
Eten in Italië – Recepten uit Rome
Katie en Giancarlo Caldesi
Planken met een Indische twist
Francis Kuijk
Eten! Koken voor wie nog geen ei kan bakken
Sylvia Witteman
Bakken met Fatima
Fatima el Irari
Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Simply Jamie
Jamie Oliver
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Phi-Yen Phan
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Op! Vega
Jet van Nieuwkerk
Bloem, suiker, boter
Nicola Lamb
Briljante bonen
Bloeme Burema
Het vega slowcookerboek
Sabine Koning
Chez Bijdendijk: Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers
Joris Bijdendijk
Wokbijbel
Noni Kooiman
Hot sauce
Stan en Freek Raijmakers
Book of Bacon
Jord Althuizen
HET GERECHT Plantaardig
Pieter-Jan Lint en Tony Le Duc
Ovenschotelbijbel
Janneke Philippi