Food Talk

  • 22 januari 0 111

    Hoe maak je verse pasta?

    Verse linguine, tagliatelle of ravioli maken is niet alleen ontzettend lekker, het is ook leuk en eenvoudig om zelf te maken! We leggen je stap voor stap uit hoe... Meer
  • 21 januari 0 111

    Nu in ‘t seizoen: prei

    Prei, van november tot april is hij op z’n lekkerst! Met zijn overlappende bladeren is de prei milder en zoeter dan zijn familielid de ui. Of je hem nu smoort... Meer
  • 6 januari 0 111

    Nu in ‘t seizoen: bloedsinaasappel

    Net als de gewone sinaasappel is deze schitterende vrucht rond en fris, maar daar houdt de overeenkomst wel op. Want een sinaasappel is, nou ja, een sinaasappel. Maar een bloedsinaasappel biedt... Meer
  • 22 december 0 111

    Rens Kroes

    Author bestseller cookbooks, food influencer en healthy lifestyle blogger, ze is het allemaal! Rens Kroes groeide op in Fryslân en voedde haar healthy lifestyle met de hipste trends uit New York.... Meer
  • 26 november 0 111

    25x hapjes

    Stel je voor, het is kerst of oudjaarsavond en je wilt naast een diner ook iets voor bij de borrel serveren. Of je wilt de hele avond los met de... Meer
  • 17 november 0 111

    Bart van Olphen

    Bart van Olphen – Food and Friends visexpert Auteur van reeds acht kook- en reisboeken, tv-chef, autoriteit op het gebied van duurzame vis en dé Food and Friends... Meer
  • 3 juli 0 111

    Eieren pocheren

    Eieren pocheren hoeft niet zo moeilijk te zijn en er zijn verschillende methoden om het te doen. Zoals deze, waarbij je het eitje eerst in een kopje giet alvorens... Meer
  • 2 juli 0 111

    Tomaten ontvellen

    Hoe blancheer en ontvel je tomaten? Vaak moet je tomaten voor gebruik ontvellen zodat er geen vel in een gerecht zit. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze soep van rode... Meer
  • 0 111

    Gennaro Contaldo

    Gennaro Contaldo is één van de meest gerespecteerde chef-koks in Londen. Hij is bekend als de Italiaanse legende die Jamie Oliver alles leerde over de Italiaanse keuken. Op... Meer