Vruchten uit tropische klimaten zijn verkoelend en dorstlessend. Wat dacht je van deze dertien exotische zomerse exemplaren?
Ananas
Het sappige vruchtvlees is zowel rauw als in warme gerechten heerlijk.... Meer
29 juli0 111
Pannenkoeken bakken
Als er één gerecht is waar vrijwel iedereen gek op is, dan zijn het wel pannenkoeken. Of je ze nou als ontbijt of als diner eet: wij hebben de... Meer
27 juli0 111
In 5 stappen de lekkerste salades
Of je nou voor een maaltijdsalade gaat of op zoek bent naar een fris blaadje groen voor naast je stukje vlees of vis: met dit handige stappenplan kom je... Meer
20 juli0 111
Nu in ‘t seizoen: paprika
Fris, smakelijk en veelzijdig – paprika’s zijn onmisbaar in de keuken. Hoewel ze behoren tot de peperfamilie zijn ze niet scherp, al zien ze er nog zo vurig uit.
... Meer
15 juli0 111
Nu in ‘t seizoen: spinazie
Spinazie, vroeger de schrik van veel kinderen, is in feite een superingrediënt, dat we gelukkig allang niet meer tot een papje koken. Popeye had het dan ook goed bekeken.... Meer
0 111
Nu in ‘t seizoen: kersen
Niets snackt ’s zomers lekkerder weg dan een schaaltjes met kersen. Dit vrolijke zomervruchtje dankt haar populariteit aan haar prachtige looks en zoete smaak. Hoewel het pitje in het... Meer
0 111
Nu in ‘t seizoen: ananas
Denk je aan een tropische zomer, dan denk je aan rijpe, zoete ananas. Het sappige vruchtvlees gaat geweldig samen met frisse, kruidige smaken, maar staat ook zijn mannetje in... Meer
14 juli0 111
Eten voor onderweg
Vergeet de zakken snoep, blikjes fris en kleffe broodjes bij het tankstation: lekkere en gezonde snacks voor onderweg neem je gewoon mee van huis. Het kost wellicht een beetje... Meer
0 111
Zo maak je calamari
Een bord vol krokante, goudkleurige calamari is om van te watertanden. Maar de aanblik van rauwe inktvis is een tikje minder aantrekkelijk. Laat je niet misleiden door wat je... Meer