Dacht je vroeger aan bonen, dan dacht je waarschijnlijk vooral aan witte-bonen-in-tomatensaus, vette Engelse ontbijtjes en stevige chili’s. Maar dit is allang niet meer het geval: de peulvrucht is... Meer
0 111
Nu in ‘t seizoen: boerenkool
De tijd dat boerenkool alleen in stamppot ging, ligt ver achter ons. Gelukkig maar, want je kunt er zoveel meer mee dan je in eerste instantie zou denken! De... Meer
24 september0 111
Nu in ‘t seizoen: pompoen & flespompoen
Het zoete vruchtvlees van de pompoen doet het heel goed in hartige gerechten. Oftewel, het is het perfecte najaars ingredient! Hier lees je meer over de pompoen en zijn... Meer
0 111
Nu in het seizoen: zoete aardappel
De zoete aardappel wordt ook wel zoete bataat genoemd. Deze groente is ontzettend lekker in stamppotten, soepen of als alternatief voor de ouderwetse patat. Hier lees je meer over... Meer
0 111
Nu in ‘t seizoen: aubergine
Aubergines is voor velen een favoriete groente. Deze allemansvriend is namelijk erg veelzijdig en verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Bak, gril of stoof de paarse groente die in... Meer
23 september0 111
Nu in ‘t seizoen: appels
Appels zijn er in ontelbaar veel soorten en maten. Lees hier meer info over dit favoriete fruit en ga aan de slag met een van de vele recepten met... Meer
8 september0 111
Kook eens met: rijstnoedels
Rijstnoedels zijn een hoofdingrediënt door heel Zuidoost-Azië, daar zijn in elk land wel verschillende varianten te vinden. In Vietnam worden dunne, platte rijstnoedels geserveerd in pho en andere soepen,... Meer
31 augustus0 111
Nu in ‘t seizoen: courgette
Courgette is razend populair. Niet zo gek want ze heeft een milde smaak en zachte textuur. Een lieflijk kindervriendje, dat makkelijk flirt met andere groentes, kruiden en noten. Zeg... Meer
27 augustus0 111
31x heerlijke Italiaanse recepten
Italiaans eten, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Zodra we aan lasagne, tiramisu of pizza denken begint het watertanden onmiddellijk! Speciaal voor jou hebben we de allerlekkerste Italiaanse... Meer