Zelf brood bakken, we doen het steeds vaker. En niet alleen omdat de geur van versgebakken brood zo verrukkelijk is! Er zijn verschillende manieren om brood te bakken, soms... Meer
19 november0 111
10x stoere hamburgerrecepten
Dubbeldikke hamburgers, wie houdt er niet van? Wij in ieder geval wel! Steeds vaker duiken de lekkerste burgertentjes en foodtrucks op tijdens evenementen en festivals en is het daardoor... Meer
29 oktober0 111
10x ovenschotel
Ovengerechten zijn altijd handig en lekker, hier geven we je een overzicht van onze top 10! Kijk bij de pompoen uit de oven, boeuf bourguignon of slow stoofjes, kip... Meer
28 oktober0 111
Hoe maak je een lampion van een pompoen?
Halloween staat weer voor de deur, maar hoe maak je nu eigenlijk een lampion van een pompoen? Bekijk de stap-voor-stap tips hieronder.
1 Snijd met een kartelmes de... Meer
26 oktober0 111
Nu in ‘t seizoen: linzen
Linzen kun je eigenlijk altijd volop krijgen! Werden ze vroeger enkel door de armsten gegeten, zien we ze nu terug in de duurste restaurants. Begeleid met kreeft, dry-aged rund... Meer
14 oktober0 111
25x koekjes bakken!
Het is herfst! Niets lekkerder dan op de bank kruipen onder een dekentje, open haard aan en de geur van vers gebakken koekjes. We hebben een bakglorie aan recepten;... Meer
3 oktober0 111
Nu in ‘t seizoen: pepers
De peper kwam een hele poos geleden met Columbus mee naar Europa. Hij was op zoek naar de zwarte gedroogde variant, maar kwam thuis met rode verse pepers. Nog... Meer
29 september0 111
Kook eens met zaden & pitten
De ene pit heeft een geweldige eigen smaak, het andere zaadje is juist fantastisch omdat-ie zo goed als smaakloos is (en dus overal bij past). Klein als ze zijn... Meer
28 september0 111
Kook eens met granen
Haver, gierst, farro of freekeh. Granen zijn er in alle smaken, vormen en kleuren. Ga voor ongeraffineerde granen, die zijn een belangrijke bron van vezels, eiwitten, calcium, fosfor en... Meer