De lente hangt in de lucht en dat betekent dat we weer kunnen gaan genieten van lamsvlees. Er gaat niets boven dit sappige en smaakvolle vlees, en de mogelijkheden... Meer
16 maart0 111
Koken met gnocchi
Gnocchi met tomatensaus heet in Italië strangolapreti, wat priesterwurgers betekent. Klinkt luguber, hé? De mythe gaat namelijk dat een lokale priester dit gerecht zó lekker vond en er zo... Meer
16 februari0 111
12x tortilla, wrap & taco-recepten
Tortilla’s, taco’s, burrito’s of wraps. Ze hebben veel gemeen: ze zijn makkelijk te maken en je kunt ze vullen met alle smaken die je maar bedenkt. Denk aan peulvruchten,... Meer
8 februari0 111
6x Kip uit de oven-recepten
Winner, winner, chicken dinner! Kip kun je braden, stoven en paneren, laten sudderen in een curry of bakken als een burger. Wij laten als het om deze gevleugelde vriend... Meer
25 januari0 111
10x warme lunch-recepten
In Mediterrane landen is het zo gewoon als wat: warm eten tussen de middag. En omdat we in Holland best van afwisseling houden, vind je hier een warme lunch-... Meer
8 januari0 111
Kook eens met: uien
Dit ingredient is onmisbaar in zo’n beetje ieder gerecht: uien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en smaken. Lees hier meer over de ui.
Bij snijden van... Meer
0 111
Kook eens met: polenta
Uit de oven met gorgonzola of in een frisse citroentaart: met polenta kun je alle kanten op. Lees hier hoe je het klaar maakt en welke smaken perfect passen... Meer
21 december0 111
7 tips voor de lekkerste oliebollen!
Toen zijn opa vroeger oliebollen bakte, stond de enthousiaste bakkerszoon Martin als klein jochie al met grote ogen mee te gluren. Nu haalt hij als lid van ‘het Echte... Meer
0 111
Nu in ‘t seizoen: savooiekool
Zodra het écht koud wordt, is deze krachtige kool de beste winterkost. Met zijn crunchy bladeren en prachtige groene kleur valt de savooiekool op tussen zijn vrienden bloemkool, broccoli... Meer