Ontdek met het nieuwe boek Kleine Taartjes van Petit gâteau hoe simpel je thuis met een eenvoudige basis van zanddeeg eindeloos veel verschillende kleine taartjes kunt maken. Bijvoorbeeld met vulling van... Meer
0 111
Boek-tip: Smokey Goodness 3 van Jord Althuizen
Onlangs is alweer het derde boek van onze BBQ-expert Jord Althuizen verschenen: Smokey Goodness 3 (€24,99, Kosmos Uitgevers). Jord: ‘Ik neem je mee naar Zuid-Afrika waar ik nieuwe flavours op... Meer
0 111
Boek-tip: Easy Vegan 2 van Living the green life
Sanne de Rooij, onze vegan-expert, komt deze maand met een nieuw boek! Easy vegan 2 heeft tientalllen recepten van over heel de wereld. Ook op zoek naar een bewustere... Meer
0 111
Boek-tip: Koken met kleur van Joke Boon
Eet jezelf vrolijk en gezond! Gezond eten: door natuurlijk kleurig te eten krijg je bijna vanzelf alle voedingstoffen binnen, zonder ingewikkelde theorieën of formules. De kleur van een voedingsmiddel... Meer
0 111
Boek-tip: Food en Route
Als je ergens een op-en-top vakantiegevoel van krijgt, dan is het wel van picknicken! In het boek Food en route vind je allerlei superlekkere recepten en handige meeneemtips om lekkere outdoor op... Meer
0 111
Boek-tip: Basisboek Thailand
Vanbuiten een plaatje en vanbinnen nóg mooier! In dit prachtige Basisboek Thailand vind je fantastische traditionele recepten met een moderne twist. De auteur, Tom Kime, neemt je mee en laat... Meer
0 111
Boek-tip: Simpel van Ottolenghi
140 nieuwe gerechten van ‘s werelds meest geliefde chef en kookboeken-auteur, vol met de zo geroemde Ottolenghi-smaken en verrassingen, maar nu eenvoudig en door iedereen te bereiden. Dat is... Meer
0 111
Boek-tip: Smaakmakers
In zijn nieuwste thuiskookboek Sergio’s smaakmakers vertelt Sergio Herman je alles over twintig van zijn meest favoriete smaakmakers Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om... Meer
0 111
Boek-tip: man, eat, plant
In Man.Eat.Plant. laten Lisette Kreischer en Maartje Borst zien hoe stoer groente kan zijn. Vegan voeding is dé culinaire beweging van het moment en het eten van de toekomst.... Meer