Food Talk

  • 4 juni 0 111

    ​2. Vijf tips voor het kopen en consumeren van duurzame vis

    Food and Friends visexpert Bart van Olphen is auteur van diverse internationale viskookboeken, eigenaar van YouTube-kanaal Bart’s Fish Tales – dat deel uitmaakt van Jamie Olivers FoodTube – en medeoprichter... Meer
  • 28 mei 0 111

    ​10 redenen voor ’n portie zalm

    Ga je ook watertanden van een stukje gebakken zalm? Dan hebben we goed nieuws: wildgevangen zalm zit boordevol vitamines, mineralen en gezonde omega 3-vetzuren – hartstikke gezond, dus. Hieronder vind... Meer
  • 14 mei 0 111

    ​SIMPLE, IT IS!

    Woon je in Utrecht en omstreken of moet je binnenkort in de Utrechtse binnenstad zijn? Dan moet je zeker even verder lezen, want ik heb een culinaire hotspot die... Meer
  • 9 mei 0 111

    1. Van Parijse chef tot Amsterdamse visavonturier

    Koken met vis is voor Bart van Olphen dagelijkse kost. Onze Food and Friends-visexpert zit al jaren ‘in de vis’ en leerde als jonge chef de kneepjes van het viskookvak... Meer
  • 30 april 0 111

    About food and Friends

    Nieuw! Food and Friends Op dit gloednieuwe online platform inspireren we jou met de lekkerste recepten, zodat je plezier hebt in de keuken en samen met je vrienden de gezelligste avonden kan beleven.... Meer
  • 23 april 0 111

    MOA en de lekkerste cocktails met wodka

    Goed nieuws voor de liefhebbers van wodka, want er is een nieuw wodkamerk gelanceerd: MOÅ. IMA, de partij achter deze wodka, zag dat er nog niet echt een premium... Meer
  • 17 april 0 111

    Melissa Hemsley maakt je happy!

    Je kent misschien wel de Britse zussen Hemsley & Hemsley; samen schreven ze de bestsellers De kunst om goed te eten en Lekker en snel voor elke dag. Maar... Meer
  • 12 april 0 111

    Vivian Reijs

    Misschien ken je Vivian Reijs wel van televisie, maar wist je dat ze al jaren werkt als voedingstherapeut? In haar laatste boek Gezonder met Viv deelt ze haar tien... Meer
  • 0 111

    Pascale Naessens

    Kookboekenauteur – Pascale Naessens De Vlaamse kookboekenauteur Pascale Naessens vertelt ons alles over haar eenvoudig en pure manier van koken.   ‘Dit is echt míjn domein,’ vertelt Pascale Naessens... Meer