Food Talk

  • 25 april 0 111

    Visum, reis gepland, tas gepakt? Klaar om naar India te gaan!

    India, een land met rijke cultuur, kleurige straten en hartelijke mensen. Met 1,2 miljard inwoners heeft India na China de grootste bevolking ter wereld. Het land heeft zich dan... Meer
  • 23 april 0 111

    Eat like a local: Londen

    Elke week openen er nieuwe restaurants en bars in Londen. Er is dan ook voor iedereen wel wat te vinden. Laat jezelf verwennen met typisch Brits eten, maak kennis... Meer
  • 12 april 0 111

    Moederdag met een Surinaams tintje

    De SuriMAM’s: ‘Op Moederdag bent u vrij, u hoeft niets te doen, dat doen wij!’, riepen we altijd naar onze moeder als het Moederdag was. Het begon altijd met... Meer
  • 11 april 0 111

    Het ultieme (Paas)weekendontbijt

    Met het paasweekend in het vooruitzicht kunnen we een vreugdesprongetje bijna niet meer bedwingen. Pasen is voor ons het teken dat het voorjaar écht gaat beginnen!  We komen net... Meer
  • 4 april 0 111

    Favo ontbijtspots in Amsterdam

    Ontbijten is by far ons favoriete eetmoment van de dag. In Amsterdam zijn ontzettend veel leuke plekjes waar je lekker, maar ook gezond kunt ontbijten. Daarom hebben wij onze... Meer
  • 1 april 0 111

    5 paasontbijtjes

    Paasontbijtjes – of voor de luilekkere uitslapers onder ons: paasbrunches – zijn als je het ons vraagt de allerleukste ochtenden van de lente. Zoet en hartig gaan samen, de... Meer
  • 29 maart 0 111

    Wie vangt de vis van Fish Tales?

    Is het mogelijk om vis in de supermarkt te kopen van vissers die met naam en toenaam aan je worden voorgesteld? Het duurzame vismerk Fish Tales van onze visexpert Bart... Meer
  • 0 111

    Stop foute tonijn uit blik!

    Food and Friends visexpert Bart van Olphen strijdt al jaren voor een visschap met 100% duurzaam gevangen vis erop. Veel supermarkten bieden inmiddels verantwoorde alternatieven aan, voornamelijk in het... Meer
  • 6 maart 0 111

    8X Hong Kong: de beste culi hotspots in de Chinese metropool

    Land je na een lange vlucht op het vliegveld van Hongkong, dan kun je er meteen voor gaan, culinair gezien. Want voor een van de beste dim-sumzaken van deze... Meer