Simpel en Yotam Ottolenghi in één adem noemen, zal je na zijn voorgaande kookboeken waarschijnlijk niet zo snel doen. Met zijn nieuwe kookboek SIMPEL wil Yotam echter bewijzen dat... Meer
13 februari0 111
Valentijnsdag met een Surinaams tintje
Martha van SuriMAM Cooking: ‘Ik heb Surinaams voor je gekookt!’ Met deze woorden verraste mijn toenmalige vriend – en nu mijn man – mij op Valentijnsdag. Een topactie. Na... Meer
8 februari0 111
Dushi Curacao
Op het eiland dat bekendstaat als tropisch vakantieparadijs, vind je veel meer dan witte stranden en wuivende palmen. Ontdek deze culinaire schatkist en bereid recepten van lokale koks.
... Meer
0 111
Cityguide voor Lichtstad Eindhoven
De komst van Philips zette Eindhoven 125 jaar geleden op de kaart. Tegenwoordig rollen er in de oude fabrieken geen gloeilampen en radio’s, maar spannende culinaire concepten van de... Meer
7 februari0 111
Bon Bini Aruba!
Een exotisch eiland met iedere dag zon, vrolijke locals en een scala aan gezellige eettentjes. Veel plezier op Aruba! Een aangename zeebries strijkt langs mijn wang zodra we uit... Meer
0 111
Boerenverstand in Thailand samen met Fairtrade
Thailand is het grootste rijst-exporterende land ter wereld, maar de opbrengsten voor de boeren zijn er lang niet altijd eerlijk. Fairtrade helpt! Reis mee naar het noordoosten van Thailand... Meer
0 111
Warm Wad
Stralende zon, verse vis en perfecte surfgolven: voor het ultieme eilandgevoel blijf je in Nederland. Met trots serveren deze locals het mooiste uit hun culinaire schatkist.
Hoewel vakantie... Meer
4 februari0 111
Reistips voor Vietnam
Vietnam, je hebt ons verkocht. Er is op iedere straathoek wel iets dat we in onze mond willen stoppen, verse ingrediënten geef je de hoofdrol (zelfs een rondscharrelend kippetje... Meer
11 december0 111
Kerst met de SuriMAMs
‘Als kleine meisjes geboren in Amsterdam en opgevoed door een Surinaamse mama was het qua hapjes echt wel anders dan hoe het er aan toe ging bij onze oer-Hollandse... Meer