We doen het dit jaar helemaal anders: we kiezen voor één thema, en wel ITALIAANS. Want welke keuken is er nou het hele jaar door meer tot in de... Meer
4 november0 111
Foodtips Malta
Half oktober mocht ik mee op een korte food discovery tour naar Malta. Vanuit een natuurlijk soort enthousiasme zei ik direct ja! Later bedacht ik me dat ik eigenlijk... Meer
0 111
Kerst met Amsterdam Foodie
Nieuwsgierig hoe jouw favoriete culi uit de foodblogger top 100 de kerst viert? Wij ook! We vroegen verschillende foodies de hemd van het lijf, zodat we je kunnen vertellen waar... Meer
0 111
10 weetjes over chocolade
Is witte chocolade eigenlijk wel chocolade? Hoeveel kilo chocolade snoepen we jaarlijks per persoon? Heb je al gehoord van de eerste eetbare chocoladewinkel van Nederland? Groeien cacaobonen aan een... Meer
30 oktober0 111
Broodtaart uit Suriname
‘Er wordt ieder jaar ontzettend uitgekeken naar onze verjaardagsfeestjes. Onze tantes toveren dan altijd de lekkerste Surinaamse taartjes uit de keuken, van recepten die zij leerden van hun moeders... Meer
26 oktober0 111
Waarom zijn appels gezond? Nou, hierom!
Dat appels een van de populairste fruitsoorten zijn, is niet voor niets. De vruchten zijn namelijk – naast lekker natuurlijk – heel gezond. Dit zijn vijf gezondheidsvoordelen van appels:
... Meer
18 oktober0 111
Kerstrecepten | Mixen & Matchen
Als je het ons vraagt een van de állerleukste momenten van het jaar: kerst. Eindelijk mogen we zonder excuses uren in de keuken doorbrengen om uitgebreid te koken voor... Meer
16 oktober0 111
Food trend: vegetarisch snacken
Al sinds haar negende eet Isabel Boerdam, bekend van haar foodblog en gelijknamige boek De Hippe Vegetariër, volledig vegetarisch. Sindsdien heeft zij zich ontwikkeld tot een expert in het... Meer
7 oktober0 111
Puur en (h)eerlijk op de Veluwe
Zin in een culinair tripje in eigen land? Ga alsjeblieft een keer naar de Veluwe, want geloof ons: er is zoveel te ontdekken. Je valt hier van de ene... Meer