Is witte chocolade eigenlijk wel chocolade? Hoeveel kilo chocolade snoepen we jaarlijks per persoon? Heb je al gehoord van de eerste eetbare chocoladewinkel van Nederland? Groeien cacaobonen aan een... Meer
30 oktober0 111
Broodtaart uit Suriname
‘Er wordt ieder jaar ontzettend uitgekeken naar onze verjaardagsfeestjes. Onze tantes toveren dan altijd de lekkerste Surinaamse taartjes uit de keuken, van recepten die zij leerden van hun moeders... Meer
26 oktober0 111
Waarom zijn appels gezond? Nou, hierom!
Dat appels een van de populairste fruitsoorten zijn, is niet voor niets. De vruchten zijn namelijk – naast lekker natuurlijk – heel gezond. Dit zijn vijf gezondheidsvoordelen van appels:
... Meer
18 oktober0 111
Kerstrecepten | Mixen & Matchen
Als je het ons vraagt een van de állerleukste momenten van het jaar: kerst. Eindelijk mogen we zonder excuses uren in de keuken doorbrengen om uitgebreid te koken voor... Meer
16 oktober0 111
Food trend: vegetarisch snacken
Al sinds haar negende eet Isabel Boerdam, bekend van haar foodblog en gelijknamige boek De Hippe Vegetariër, volledig vegetarisch. Sindsdien heeft zij zich ontwikkeld tot een expert in het... Meer
7 oktober0 111
Puur en (h)eerlijk op de Veluwe
Zin in een culinair tripje in eigen land? Ga alsjeblieft een keer naar de Veluwe, want geloof ons: er is zoveel te ontdekken. Je valt hier van de ene... Meer
6 oktober0 111
Housewarming party
Een verjaardag? Reden voor een feestje! Is het een maand lang gelukt om iedere week twee keer naar de sportschool te gaan? Dat moet gevierd worden. De sleutel van... Meer
22 september0 111
Foodtips in Zuid-Tirol
OE-LA-LA, wat hebben we afgelopen winter een geweldige tijd gehad in Zuid-Tirol. Een week lang lag het skigebied Val Gardena onder onze lange latten. We maakten waanzinnige skitochten en... Meer
18 september0 111
Surimam: even terugblikken
‘De zonnige zomer van 2016 was er een voor in de boeken. En voor ons extra bijzonder, want er was een huwelijksfeest: ik ging trouwen! De huwelijksvoltrekking vond plaats... Meer