Ben jij al reisplannen aan het maken voor ná deze ‘gekke’ coronaperiode? Nu we wat vaker thuis zitten, dromen we ervan om weer te hotspot-hoppen in verre landen. Neem... Meer
28 augustus0 111
Fruits de Mer
Onze visexpert Bart van Olphen: ‘Tot een tiental jaar geleden kenden we ze vooral van onze weekendtrips naar Parijs of de reizen naar de Franse kust: de prachtige plateaus... Meer
25 augustus0 111
Gratis weekmenu: Vegan soul food
Deze week geven wij weer een gratis weekmenu weg. Deze week met 7 kleurrijke recepten uit Vegan soul food. “Eat a rainbow is a piece of cake met dit... Meer
15 augustus0 111
Gratis weekmenu: Verrukelijk vegan bakken
We mogen ook deze week weer een gratis weekmenu weggeven, dit keer met 7 heerlijke recepten uit Verrukkelijk vegan bakken. De taarten, koekjes, muffins en repen in Verrukkelijk vegan... Meer
26 juli0 111
Food trend vegetarische BBQ
Isabelle Boerdam: ‘Ik ben dol op de zon én op lekker eten! Daarom ben ik groot fan van barbecueën. Gezellig genieten van de lekkerste gerechten met de zon op... Meer
16 juli0 111
Gratis weekmenu: The Green Kitchen Travels
Ook deze week mogen we weer een gratis weekmenu weggeven. Dit keer met 7 vegetarische recepten uit The green kitchen travels. Via hun populaire foodblog ‘Green Kitchen Stories’ inspireren David... Meer
14 juli0 111
7 redenen om watermeloen te eten
Watermeloen is een heerlijke, verfrissende vrucht die ook nog eens heel gezond voor je is. Dit zijn zeven redenen om wat ons betreft vaker watermeloen te eten:
1.Hydrateert... Meer
10 juli0 111
Gratis weekmenu ‘De groene bakplaat’
We mogen ook deze week weer een gratis weekmenu weggeven, dit keer met recepten uit De groene bakplaat. In De groene bakplaat staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee... Meer
6 juli0 111
De reis van de wilde zalm
Jaarlijks is eind mei de spanning in Alaska overal voelbaar: het zalmseizoen is officieel geopend! In Europa moeten we voor wilde-zalmvangst vele decennia terug, in Alaska wordt er nog... Meer