Hartige taart met geitenkaas

Hartige taart met geitenkaas

Niets lekkerder dan op een herfstachtige dag thuiskomen en de geur van hartige taart vult je keuken. Deze variant met geitenkaas en rozemarijn is easypeasy om te maken en bovendien (misschien wel het allerbelangrijkste…) superlekker! 

Bereiding



Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de bodem van een grote springvorm met bevochtigd bakpapier.

Roer de geitenkaas, de in stukjes gesneden tomaten, de gehakte rozemarijn en de eieren door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.

Giet het mengsel in de vorm en druk het aan. Bak de taart 25 minuten. Dien hem warm of koud op.



Dit recept is afkomstig uit ‘Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light’ van Jean-François Mallet ( € 25,00, Kosmos Uitgevers).

 

Voorbereiding: 30 min.

Kooktijd: 25 min.

  • 300 g lichtrijpe
  • Glutenvrij Kerstomaten
  • 300 g Verse geitenkaas
  • 4 Eieren
  • 1 takje Rozemarijn
  • Zout, peper


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gouden kookboek